Rawfood
 

RAW FOOD-kursen närmar sig

Min kurs inom RAW FOOD och levande föda, närmar sig med stormsteg. Är fortfarande i Spanien och utbildar mig till NLP Trainer, men är snart, snart hemma igen. Här i Spanien har jag lagat halv- RAW FOOD, eftersom det är mindre lätt med tillgången på groddar och bönor. Det har mest blivit frukt och grönt tillsammans med blötlagda nötter (för att undvika lektinerna). Jag älskar färggrann och smakrik mat, som riktigt känns näringsboostande, renande och uppbyggande för kroppen!

Läs mer om mindfulness, färger och smaker!

 
Kommentarer
 
 
Ell  
 

Jag åt raw food i 14 dagar och botade en livslång bulimi som jag sökt för i vanliga vården utan resultat. På Löwenströmska står de och räknar gurk-, tomat- och paprikaskivorna. Alla jag mött inom vården påstår att min bulimi kommit för att jag är vegan, har varit större delen av livet, är idag pensionär. Den kom sig av att jag tvingades äta mina kompisar som barn, jag kände djuren som låg på tallriken, kände deras personlighet och fann det barbariskt att tvingas äta dem.

Jag har nosat på raw food i flera år men funnit det svårt eftersom jag inte anser att det finns någon bra receptbok som ger mer handfasta råd, man ska själv plocka och sammanställa. Nu har jag i alla fall varit raw foodare i två månader och mitt sockersug är borta, min ständiga hunger efter något är borta.

Får man fullständig näring som i raw food tror jag att man kan bota vad som helst. Jag hade också pipande andning så många trodde att jag hade astma, själv trodde jag att det berodde på att jag bor intill en hårt trafikerad gata, det gör jag fortfarande men pipet är borta. Tänk om vården kunde ta detta till sig istället för att envisas med saker som inte fungerar.

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till blogg
 

 
 
Om blogginlägget
 
     
 
 
Senaste blogginläggen